И С К Р А

Многи су покушали, мало их је имало успеха.

СТВАРАЊЕ

У Подухвату ми Вам нудимо све на једном месту.

На вама је да нам кажете шта вам треба и ми ћемо вам пружити решење.

ДИЗАЈН

Можемо прилагодити наша тренутна решења тако да се уклапају у изазов постављен пред дизајном или, ако је потребно, можемо направити нови дизајн који ће бити јединствени одговор на ваш проблем.

ИНЖЕЊЕРИНГ

Када се изабере прави приступ, ми смо више него способни да у потпуности израдимо инжењеринг дизајна или техничко решење до којег смо дошли.


ИЗГРАДЊА

Оно што смо изумели ми ћемо и изградити, тако да једино што треба да вас брине јесте - како провести своје слободно време.


Наша стручност је у иновацијама и концептуалном дизајну где вам можемо пружити услуге у три главне области развоја:
  • ЕНЕРГИЈА - Ми смо у врху развоја најсавремнијих технологија из области обновљивих енерегетских извора. Као такви развили смо ВЕТАР, ветротурбину следеће генерације, уз додатак вишеструких усклађених система који комбинују све главне изворе обновљиве енергије као и инфраструктуру и складиштење енергије.
  • ПРЕВОЗ - Овде смо замислили ЕЛВО3 моћно елктрично возило дугог домета. Поред тога развијамо ТРИВАЛ ненуклеарни брод неограниченог домета и израдили смо нов концепт беспилотне летелице као технолошки прекурсор за израду правог летећег аутмобила (аеромобила).
  • НЕКРЕТНИНЕ - Када су у питању некретнине израдили смо неколико веома отпорних и енергетски самоодрживих резиденцијалних и комерцијалних пројеката. Ови пројекти користе никад раније коришћене модерне технике изградње као и вишеструке системе коришћења, обједињења и подршке. ВЕТРОДОМ, СКЛАД и ВРЕЛО су већ спремни иновативни пројекти али ако је потребно ми можемо дизајнирати и изградити нешто традиционалније или још боље нешто никад раније виђено. Ми то можемо.

Такође можемо повезати све горе наведено.

Више од услуге, ми нудимо читав екосистем.

VELEDRON

САВЕТОВАЊЕ (КОНСАЛТИНГ)

Са знањем.

Достигните Изузетност

Постаните ефикасни и самоодрживи.

LEED

Помажући вам да добијете свој Leadership in Energy and Environmental Design сертификат.

ИНФРАСТРУКТУРА

Помажући вам да изградите одрживу инфраструктуру за долазећа ЕВ-а.

Usluge

OFF - GRID

Помажући вам да постанете самоодрживи.
Кућа, посао, острва или округ.

ТРАНСПОРТ

Помажући вам да откријете нове могућности БПЛ-а, ЕВ-а и поморског транспорта.

ЛЕЕД је de facto међународни стандард за одрживу изградњу. Да бисте добили довољно кредита за постизање ЛЕЕД сертификације постоји много аспеката изградње, приступа и дизајна које треба поштовати.

Када смо радили на пројектима становања, трудили смо се да на најефикаснији начин испунимо све ове параметре.  

Зато вам и можемо помоћи у енергетском моделирању и анализи, моделирању и анализи дневног светла и стратегијама изградње. Можемо анализирати различите ефекте климе и ветра како бисмо вам понудили развој прилагођеног решења.

VELEDRON

OFF - GRID је стање постојања које се заснива на самодовољнности. Понекад је то избор, али понекад једноставно немате избора.
Без обзира на разлог да будете ван мреже, ми вам можемо помоћи у правој технологији и стратегији како бисте постали потпуно самоодрживи. Није битно да ли је у питању мала кућа или велико острво. Можемо вас посаветовати и пружити вам најнапреднија решења.

ИНФРАСТРУКТУРА је камен темељац за било које транспортно чвориште. Очекује се да ће до 2025. године ЕВ-а порасти 10 пута у односу на тренутни број. Ипак, и даље нема великих залагања да се изгради потребна инфраструктура. Нема ЕВ пуњача високе снаге и нема гаранција да ће ЕВ-а бити пуњена обновљивом енергијом. Стога ако сте у потрази за проналажењем решења за ове проблеме, ми смо људи са којима требате разговарати.

VRELO

ТРАНСПОРТ се тренутно углавном заснива на изворима угљоводоника као што је нафта. Ово је велики проблем не само за екологију већ и за стратешке интересе. Ми вам можемо помоћи да се отарасите ове зависности.

Поред тога, можемо вас усмерити ка новим транспортним каналима и оптимизовати вашу тренутну логистику применом иновативних решења.

ПОДЕЛИТЕ ОВУ СТРАНИЦУ